#StylishStars: Ралица, която обиколи света и натрупа любов и светлина

Името Ралица има две значения – цвете и производно от бог Ра, богът на слънцето. Аз лично асоциирам днешната #StylishStar с второто – светлина, грееща усмивка, толина в сърцето и още, и още.  Рали беше очарователното момиче, с което ни делеше само една стена, казвахме си „Добро утро” през прозореца почти всяка сутрин в продължение на години(от както се помня), но с малко прекъсване. Прекъсване, защото ние се преместихме в съседния блок, но това не попречи отново да сме стена до стена, но от другата страна. Хах Прекъсване имаше и  защото в един момент тя започна да обикаля и живее по света, за нея нямаше и все още няма невъзможни неща. Рали е моята муза, ментор, приятел, моят role model, вдъхновител и понякога фотограф. Благодаря и за съпорта, за това, че винаги подбира точните думи, за да ми вдъхне надежда и кураж! Мога да ви я описвам още дълго, но сега давам думата на нея и съм сигурна, че ще успее да ви докосне със заразителната си мъдрост и ще ви разкаже за местата,  на които е живяла. А те са в Bucket list-a на милиарди по света!

И: Коя е Ралица в две изречения?

Р: Оу,коя съм? Хубаво ще е да знам! Едно обикновено момиче, което се радва на малките неща, момените със дъщеря ми, семейството ми и разбира се откриването на всички малки вълшебства, които се крият по-света.

И: Какво ще кажеш да се пренесем на Хавайте?! Това е първата дестинация, на която живя за по-дълго извън България.. Сподели най-вълнуващите си моменти, какво те докосна най-много там?

Р: Заминаването ми стана много бързо, нямах много време за мислене – тръгнах със свито сърце, оставайки най-близките, но и готова да поема към новото и незнайното. Това пътуване ме накара да порасна, да стана по-отговорна за решенията си и куп други житейски уроци. Хавай винаги ще остане за мен вълшебно място. Енергията който има е невероятно осезаема и зареждаща, мястото е живо – буквално има си сърце и душа и всеки докоснал се за малко дори, знае за какво говоря. Моментите са много, няма да ми стигне ред два да ги опиша…заметресение 6,9, цунами, изригващи вулкани…но, това което най-много ме докоса там бяха ХОРАТА, и до ден днешен запазих контакта си с тях и е както ден първи…усещам ALOHA.

И: Съвет, който би дала на тези, които искат да посетят Хавай?

Р: Направете го! Не пълнете куфара с излишни неща, бански, джапанки, няколко тениски и шорти са напълно достатъчни. Потопете се в атмосферата, яжте местната храна и изживейте момента пълноценно.

И:  Дубай – мечтата на почти всеки! Какво ти донесе престоят там и какво изгуби?

Р: Дубай – за мен ще си остане приказния свят от 1001 нощ, освен дългите работни седмици,които отнемаха ужасно много от енергията ми, се случиха много красиви и специални моменти за мен и семейството ми,  Дубай остава предпочитана дестнация да посещавам от време на време .

И: Какво би казала на хората, които тепърва ще емигрират в Дубай?

Р: Дубай е доста динамичен и всичко се променя буквално за месеци, не знам до колко моите съвети ще са адекватни – но едно нещо със сигурност мога да кажа- Дубай може да предложи много, на тази които са готови да се впуснат в това преживяване и имат правилната нагласа.

Рали и аз избираме арабският ми аутфит за пустинята! 😀

И: Мое любимо твое пътешествие – това до Южн а Америка! Кое докосна сърцето ти най-много там, къде беше и защо?

И за мен е много любимо и много специално! Имах време безвремие, само за мен J да се фокусирам върху себе си, да се отърся от всичко натрупано с времето като тревоги, въпроси, умора… беше вълшебно! Още по-вълнуващо го направи и възможноста да го споделя с много близък човек за мен, който за съжаление вече не е сред нас. Посетихме Коста Рика ( най-щастливото място на планетата), Богота, малко селце в Бразилия наречено Абаджания, и разбира се Рио де Жанейро. И тук отново ме впечатлиха хората и начина им на живот, не толкова мономентите или клишираните туристически места. За мен това е начина да се слееш с енергията на града, културата, хората – само така можеш да усетиш истински едно място.

И: Ииии отново да се върнем в Европа, по-конкретно е Белгия! Какво те отведе там?

Р: Работата! За Белгия нямам много какво да кажа, не е моето място определено, но винаги ще остане в сърцето ми и момента, когато държах така желания тест за бременност ( близо 7 дни се опитвах да намеря отворена аптека след 5 за да си купя такъв) и заветните // които така желаех от години да видя.

GENT

И: Издай метод, който ти помага, когато „излезеш от релси” и се чувстваш тъжна, слаба и демотивирана?

В този си живот съм благосовена с прекрасно семейство и няколко близки приятели, които винаги са до мен и ми дават сила и упора да продължа. След буря винаги изгрява слънце!

 И: Как да заобичаме себе си и да балансираме в днешния забързан свят?

Не се критикувайте много, давайте си повече кредит за нещата които правите. Намерете време за себе си, семейството и приятелите си. Обичайте се и позволете да бъдете обичани.

И: И нека бъда малко егоист! Какъв съвет би ми дала точно в момента?

Винаги следвай сърцето си, дори и да не е правилната стъпка – важното е, че си я направила и си научила „Урока“. Така един ден надявам се, ще четем много интересни мемоари на Ивелина Stylish Toast! Обичам те хлапе! ❤

Последвайете ме в Instagram и Facebook , ако все още не сте.
БЛАГОДАРЯ! ❤

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.