5 years of marriage / Stylish Toast

Happy Birthday, Stylish Toast!

Пет години са и много и малко, не знам кога отлетяха?! Пет години това онлайн кътче съществува и не съм предполагала, че така ще се развие, че ще ми донесе толкова изобилие, ще ме научи, ще ми позволи да влизам в различни роли… Като тази, в ролята на булка, но с едно уточнение – не беше нужно да кажа “ДА!”пред олтара и да подписвам брачен документ. Успях да усетя, макар само за малко, еуфорията на една младоженка, а кадрите, които с Ели заснехме остават един красив спомен, на които да се радвам не само аз, но и вие, които, че ще усетите вибрациите, които бликат от всеки кадър.

Откъде дойде тази идея? Споделяла съм, че приемам Stylish Toast като мое дете, но преди известно време се замислих, че всъщност прилича повече на съпруг, с когото споделяме всичко. От 6 феврувари 2016, всеки ден се уча и живея с блога. Уча се да работя с алгоритми, социални мрежи, с WordPress, с различни брандове и хора.  Уча се да давам и да получавам заслуженото за труда си. Та “сключвайки брак” с блога преди пет години, аз осъзнах 5 много ценни мъдрости, които според мен важат във взаимоотношенията ни. Ако ви е интересно, продължете надолу.

  1. Изискват се непрекъснати усилия.

Внимание, подход, отношение, споделяне и то 24/7. Започвайки да пиша, да изразявам мислите и идеите си в интернет пространството, разбрах че не съм сама в това начинание, а имам едно поле за изява под името Stylish Toast. Отнасяйки се добре със себе си и създавайки това, което виждате и до днес, започнах да надграждам по всякакви начини. Променях визията на сайта, подбирах правилните шрифтове, които да седят добре, подходящите снимки, започнах да споделям все по-лични истории и полагах/полагам непрекъснати усилия това място да съществува, да вдъхновява, да мотивира и да помага.

2. Не сравнявай труда си с този на другите.

Ако се сравняваш с другите, този си е чудна рецепта за неуспех. В тази сфера на креативност няма смисъл да седиш и да се вайкаш дали статията или снимката на колегата ти по кампанията, в която си  е по-добра, с повече харесвания или коментари. Всеки един от нас има различно виждане, различен стил и представяне. Играйте настолната игра Activity с приятели и ще се убедите, колко различно функционират мозъците ни. хах Ако се бях оставила на емоции с ниски вибрации, сравнения, завист дори ревност, повярвайте ми блогът нямаше да е това, което е сега. Защото аз съм единствената отговорна за моите послания и действия, които ви предавам. А, да, има още едно нещо –  предизвиквйки себе си и търсейки доброто у другите, подкрепяйки ги, се обградих с прекрасни хора. Подкрепа = мир и спокойствие! Нали?

3. Не оставяй емоциите да надделяват над здравия разум.

На този урок се научих през пролетта на 2018-та, когато едно събитие преобърна всичко. Статията Понякога и на кралицата и пада короната говори много и ако я прочете съм сигурна, че ще усетите всяка една емоция. Беше трудно да приема случилото се, но този ценен урок буквално ме тласна към истинското ми АЗ и към развитието ми като блогър. Благодря на хората, които бяха до мен и на здравия си разум, които ме спряха преди да направя най-голямата грешка, да спра да пиша и да изтрия Stylish Toast! Пречистих мислите си, преглътнах егото и се научих да обичам искрено, докрай, ЖИВОТА и БЛОГА.

4. Търпение

Нямам предвид търпение само към това колко разпознаваем ще стане блога, но и към себе си и нагласите, които имам. Помогнаха ми много ментални практики, желанието ми са самоусъвършенствате и ясното съзнание, че напредъкът идва стъпка по стъпка. Търпението се оказа начин да преодолея доста разочарования, а изпитаните практики засилиха енергията ми. Медитирайте, разхождайте се сред природата, случайте подкасти, четете книги, направете всичко възможно, за да сте търпеливи към себе си и останалите. Вярвайте, че всичко се случва за ваше добро, имайте търпение и ще получите всичко, което заслужавате.

5. Stylish Toast винаги е на първо място.

Едно вълшебство, с което сме едно. Една магия, която всеки ден ме орисва с вдъхновение. Една мечта, която няма да се откажа да развивам. Едно удовлетворение, което носи само наслага. Една истинска и вечна любов, с която сме едно цяло!

Що се отнася до роклята,  модел от колекция 2021  Rаicca Sposa – Blooming Spring. Може да я откриете в бутик The Wedding Residence . Състои се от две части и е точно това, което аз бих искала да облека на сватбения си ден. Едновременно нежна, от красив елегантен плат, с допълнителна пола, а под нея къса рокля, която подчертава женствеността. Така ще имам две рокли, за официялната част и фотосесията и супер удобен мини вариант за партито, на което от сега съм сигурна, че ще се танцува много.

Мили хора, БЛАГОДАРЯ, че сте с мен през цялото време, че коментирате, че споделяте, че разменяме информация, че се подкрепяме. Този блог донесе и някой друг минус, но плюсовете са до безкрай. Като в брака, не може всичко да е цветя и рози, но има ли баланс и силна обич, животът е прекрасен!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.