About

IMG_6030

Здравей и добре дошъл!

Аз съм Ивелина и много се радвам, че си тук, в моя блог. Надявам се четенето да е полезно, едновременно приятно и вдъхновяващо. Не те познавам лично(може би), но всъщност знам нещо за теб. Щом четеш тези редове, ти си Човек, което само по себе си означава, че си уникален.

Целта ми е да се разтовариш, да се мотивираш и да се усмихваш, четейки всеки ред. Да отделяш повече време за най-важния човек в живота ти –  СЕБЕ СИ!  Ще се опитам статиите, поместени в блога да са уникални, креативни и различни. Обещавам,че ще са кратки, само 360 думи, но същевременно полезни и с много снимки.

Коя всъщност е Ивелина? Мечтател, гражданин на света, голяма усмивка. Момиче, което е влюбено в живота и силно обича себе си. Пристрастена към предизвикателствата, книгите, спортът и модата. Харесва здравословният начин на живот, който всъщност  е ключът към красива визия и сияйно излъчване. Не е нужно да прекарвате часове във фитнеса, може просто да излезете и да потанцувате. Това е по-забавният начин за горене на калории.

Модата, стилът и Ивелина. Не мисля, че е просто страст,това е любов, която се зароди още, когато бях на шест, седем години и обувах токчетата на майка ми като съчетавах моите дрехи с тях. Да не забравя и препълнените кутии с бижута на баба ми, в които така обичах да ровя. Е, след два, три скъсани гердана, тя ги скри. Обичам модата, по-точно съчетаването на дрехите. Стилът! Всички ние носим дрехи, но никой не е длъжен да следва модните тенденции. Съгласна съм, че брандът е от значение, сезонните тенденции също, но по-важно е как съчетаваш дрехите. Твоят стил е начинът, по който ТИ се изразяваш, без да е нужно да казваш и думичка.

В блога ще ви показвам различни и интересни визии, ще споделям личния си стил,придружен от снимки, както и полезни съвети за здравословен начин на живот. Много ще се радвам, ако успееш да намериш нещо интересно и полезно, което да приложиш в твоя собствен стил.

Очаквам с нетърпение да намеря нови приятели тук и да опозная всеки един от вас.

P.S. И една много лесна рецепта за по-приятно четене – чай, вино или мартини.

Наслади се!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.